Demo Splatoon-2 global testfire

Demo Splatoon 2 – Global Testfire już 24-26 marca

Na prezentacji 13 stycznia 2017 pojawiły się pierwsze oficjalne wiadomości na temat Splatoona 2, premiera gry planowana jest na trzeci kwartał tego roku. Jednak już 24 marca będziemy mieli możliwość darmowego przetestowania gry! Podobnie jak w przypadku premiery pierwszej części dostępne będzie demo Global Testfire. Będzie to seria godzinnych rozgrywek, które rozpoczną się w piątek 24 marca, a zakończą w niedzielę 26. Łącznie 6 godzin rozgrywki!

Marcec 24

12-12:59 p.m. PT / 3-3:59 p.m. ET
8-8:59 p.m. PT / 11-11:59 p.m. ET

Marcec 25

4-4:59 a.m. PT / 7-7:59 a.m. ET
12-12:59 p.m. PT / 3-3:59 p.m. ET
8-8:59 p.m. PT / 11-11:59 p.m. ET

Marcec 26

4-4:59 a.m. PT / 7-7:59 a.m. ET

One comment on “Demo Splatoon 2 – Global Testfire już 24-26 marca

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *